Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu |
Autors |
Ziņojums |
bonis69  Viesis
|
Atbilde saņemta: 08.03.2010 21:26 Tēma: |
|
|
Vai kāds vispār maina 3G Eclipsei salona filtru. Kur un par cik to iegādājas?
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Fuse  Viesis
|
Atbilde saņemta: 31.08.2010 18:05 Tēma: |
|
|
Grābiet ciet, daļas šo
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Naits  Viesis
|
Atbilde saņemta: 03.12.2010 18:52 Tēma: |
|
|
Man te pečka sāka pūst vēsāku gaisu,ok pieļauju termostats, bet kas jokaini, ka tagad sāka labajā pusē silts, bet kreisajā pilnīgi auksts. Salonu pajaucu tur itkā viss ok, kas varētu būt pa vainu. Ja uzliek lai pūš uz logu tad velkot ar roku pa tām redelēm pilnīgi krasi jūt to pāreju.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
martinsb  Administrators
Kluba biedrs
 2004 Outlander 2.4
Atbildes: 1196 |
Atbilde saņemta: 03.12.2010 19:45 Tēma: |
|
|
Ja ir klimata kontrole, tad siltā/aukstā gaisa vārsti tiek regulēti ar motoriņu palīdzību - respektīvi varētu būt nobeidzies motoriņš.
Ja nav klimata kontrole - problēma līdzīga, bet tad jau tīri tehniski kaut kas nolūzis. _________________ Gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr...
Liela izmēra apavi
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Naits  Viesis
|
Atbilde saņemta: 03.12.2010 19:49 Tēma: |
|
|
ir prasta kondiška. Bet vai tad tad visur nepūstu? siltuma regulātors strādā un tur ir trosīte kura itkā to ričagu kustina.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
kristy 
2000 Eclipse 3.0
Atbildes: 337 |
Atbilde saņemta: 28.07.2011 20:22 Tēma: |
|
|
Kāds no šejieniešiem ir mēģinājis sačipot v6 motoriņu?Ineresē izmaksas, kur,un protams kāds efekts '.Interesē tikai reāli komentāri,no tiem kas ar to ir saskāris  _________________ Labs asfalts uz cela nemetajas!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
ronito  Viesis
|
Atbilde saņemta: 28.07.2011 20:41 Tēma: |
|
|
man ir no ebay suutiits chips (gaisa temperaturas ap**sejs) varu pa simbolisku samaksu atdot, savai nesanjemos uzlikt!!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
angg  Viesis
|
Atbilde saņemta: 29.07.2011 12:54 Tēma: |
|
|
nevajag likt nekadus cipus. Kompis ir parfleshojams, vajag tikai pareizo kabeli un tad var noregulet visu ko vien veelies.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Silver  Viesis
|
Atbilde saņemta: 04.10.2011 21:14 Tēma: |
|
|
Kāds ir "pareizais" kabelis?
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
bulkans  Viesis
|
Atbilde saņemta: 04.10.2011 22:56 Tēma: |
|
|
atkariba kura gada tev ir.
Prieksh 2000 gada vajag tactrix 2.0 kabeli
jaunaakiem der ari 1.3
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
makars  Viesis
|
Atbilde saņemta: 09.10.2011 0:33 Tēma: |
|
|
Sveiki. Man radies jautājums. Vakar pienāca paziņa un jautāja, kādu eļļu liet viņa 2003.g. Acura TL ar 3.2l motoru. Es saku, ka sintētiku, bet šis esot zvanījis dīleriem un šie saka, ka lai lejot minerālo . Forši, zvanu intereses pēc micuka dīleriem, prasu ko Eclipse gt liet, šie to pašu, neticami. Nezinu kas man motorā ir iekšā, bet zinu skaidri, ka minerālo neliešu.
Tātad pats jautājums. Ja no minerālās pāreju uz sintētiku, vai ir jāskalo motors? Skaidrs, ka visa tā minerālā neizlīs un nav savienojama ar sintētiku.
Atzīšos, ka nekad neesmu skalojis motorus, bet ir dzirdēti viedokļi pret dzinēja skalošanu. Principā esmu par 99% pārliecināts, ka iekšā ir minerālā eļļa, viņi šeit ir loļiki.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Silver  Viesis
|
Atbilde saņemta: 10.10.2011 16:38 Tēma: |
|
|
principā tu pats atbildēji uz savu jautājumu
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
makars  Viesis
|
Atbilde saņemta: 10.10.2011 17:43 Tēma: |
|
|
Jā, bet par tām skalošanām ir dzirdētas briesmu lietas. Vai nav labāk ieliet sintētiku, nedaudz parūcināt vai pabraukt un tad vēlreiz nomainīt?
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Uldix  Viesis
|
Atbilde saņemta: 10.10.2011 18:08 Tēma: |
|
|
Ja kādam ir lieki 3G Eclipses logu apmīzēji priekšējie (abi) pado man ziņu uz PM vai info@dsmclub.lv
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
andza 

Atbildes: 1931 |
Atbilde saņemta: 10.10.2011 21:08 Tēma: |
|
|
makars rakstīja: | Jā, bet par tām skalošanām ir dzirdētas briesmu lietas. Vai nav labāk ieliet sintētiku, nedaudz parūcināt vai pabraukt un tad vēlreiz nomainīt? |
nezinu par tavu gadījumu ,bet es no pusintētikas uz minerālo pargāju bez starpgadījumiem ,nolējo veco pussintētiku un ielēju minerālo neko neskalojot  _________________ ex auto:
8G USA Galant 2.4 2000g
7G USA Galant 2.4 1998g
Chrysler Town&Country 3.8 AWD 1998g
Pašlaik:
BMW e39 3.0d
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
makars  Viesis
|
Atbilde saņemta: 23.12.2011 0:49 Tēma: |
|
|
Ir kādam kāda ideja, kādēļ gt eclipsei ieliekot D pozīcijā gandrīz nekad nedeg D pozīcijas lampa? Dažas reizes esmu manījis, ka tā deg, bet pārsvarā nē.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
kristy 
2000 Eclipse 3.0
Atbilde saņemta: 19.03.2012 18:37 Tēma: |
|
|
Lieta tāda ka pa ziemu pabraukāju ar15 diskiem ar baloniem un likās ka asfaltam nav ne vainas.Ziema beidzās uzliku atpakaļ 225 45 r17 un to pa kurieni braukāju ikdienā pa ceļu rokas neceļās nosaukt.Tāpēc radās jautājums,varbūt kāds ir mēģinājis uz 3g 17 diskiem uzmaukt augstākas riepas.Vietas starp riepu un amīti priekšā un ričagu aizmugurē tā pamaz bet tomēr varbūt kāds ir eksperementējis  _________________ Labs asfalts uz cela nemetajas!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
ronito  Viesis
|
Atbilde saņemta: 20.03.2012 10:27 Tēma: |
|
|
Ja tev ir oriģinālie diski, tad pareizais izmērs ir 215/50 riepa uz disku stāv pareizi, 225/45 ir pa platu šiem diskiem un tad riepai pēc maniem novērojumiem nav tik laba sānu noturība!
Man ir bijis uzlikts lielāks izmērs aizmugurē 225/50 vai 215/55, neatceros, bet nekas nestrīķējās!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Pichus  Viesis
|
Atbilde saņemta: 22.03.2012 21:44 Tēma: |
|
|
Ziema vēl nav beigusies!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
kristy 
2000 Eclipse 3.0
Atbilde saņemta: 16.01.2013 20:09 Tēma: |
|
|
Beidzot sanāca laika pieķerties savam autiņam,jo šad tad raustās apgriezieni un negrib uzņemt apgriezienus.Bija liels pārsteigums savam 2000.gada v6 motoram ieraudzīt veco labo dalītāju ar visu vāciņu un rotoru kā senos laikos .Izrādījās ka manam gan vāciņš gan rotors savu nokalpojis  _________________ Labs asfalts uz cela nemetajas!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
|
|