|
|
|
|
|
|
|
Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu |
Autors |
Ziņojums |
Ruslans  Viesis
|
Atbilde saņemta: 08.06.2015 22:38 Tēma: |
|
|
Kriklis rakstīja: | Es gribu savam Outladeram kko līdzīgu uztaisīt. Varbūt vari ietekt kur visu var sapirkt? Un varbūt varam satikties un pastāstīsi sīkāk? |
var ari ta ... jo driz tehniska un pec tehniskas es nedaudz partaisisu savas lampas
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Kriklis  Viesis
|
Atbilde saņemta: 10.06.2015 19:25 Tēma: |
|
|
Es 19 iebraucu LV varbūt pectam varam kkad saskrieties.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Ruslans  Viesis
|
Atbilde saņemta: 10.06.2015 23:52 Tēma: |
|
|
busi LV dod zinu sarunasim. iespejams kaut ko sataisishu laj varetu atrak lukturus salikt . vaj saliksu otru komplektu savadaka dizaina
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Ruslans  Viesis
|
Atbilde saņemta: 14.06.2015 13:18 Tēma: |
|
|
Ruslans rakstīja: | Kriklis rakstīja: | Es gribu savam Outladeram kko līdzīgu uztaisīt. Varbūt vari ietekt kur visu var sapirkt? Un varbūt varam satikties un pastāstīsi sīkāk? |
var ari ta ... jo driz tehniska un pec tehniskas es nedaudz partaisisu savas lampas |
ir dazadi varianti taisit dargakais ir pikt specialas diodes kopa ar atstarotajiem, diodes lentes vaj atseviski diodes un lad vinus lodet. ja diodes lentes tas var iztikt neliekot stabilizatarus. bet bus vajadzigi rezistori kurus var nopirt radio detalas veikalos(lemona, argus, ormix)bmw sataisiju vienkarsak izmantojot diodes lentes .laika zina aiznema 10-12 stundes abie lukturi. rezultats https://youtu.be/bqhOD9jvBdE pak kludam ludzams nelamat
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Kriklis  Viesis
|
Atbilde saņemta: 19.06.2015 5:21 Tēma: |
|
|
Man jau ir vajadzīgas diodes. Vajag Tadas kas varētu degt gan ka gabarīti gan kā bremžu gaismas. Lai ir divas vienā.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
jan4iks 
Kluba biedrs
 2002 Galant 2.5 VR4
Atbildes: 1474 |
Atbilde saņemta: 19.06.2015 7:14 Tēma: |
|
|
Tev nevajag divas vienā. Kā gabarīti diodes spīd blāvāk, bet kad kā bremžu gaismas, tad tās pašas diodes spīd spožāk. _________________ AlfaRomeo 159 SW Q4 (2008) - SOLD
Mitsubishi COLT Z30 1.5T Ralliart (2009) - SOLD
Mitsubishi COLT Z30 1.3 (2005) - SOLD
Mitsubishi GALANT VR-4 (2002) - SOLD
Mitsubishi GALANT GDI (2000) - SOLD
Mitsubishi GALANT 2.0 (1997) - SOLD
Mitsubishi GALANT 1,8 (1990) - SOLD
Mitsubishi GALANT 1,6 (1985) - SOLD
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Ruslans  Viesis
|
Atbilde saņemta: 19.06.2015 23:47 Tēma: |
|
|
te jancukam taisniba . gaismas diodes caur pretestibu pienak piemeram 6 volti bet nospiezot bremzes pienaks 12 volti . sanak nospiezot bremzes degs spozak. vienigais ka jaizmanto papildus diodes. laj kad nav ieslegti gabariti nospiezot bremzes neiedegas gabariti
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
salvissaa  Viesis
|
Atbilde saņemta: 17.11.2016 15:34 Tēma: |
|
|
Labi uztaisīts
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
|
|
|
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā
|