LOGO LOGO
   Sākums    Forums    Jaunumi    Lejupielādes    Saites
Mitsubishi Eclipse Cross
 MeklētMeklēt

1Gs tiek pārbūvēts uz 1Gst

Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> Everything about everything
Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu  
Autors Ziņojums
Brabars Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 19.07.2015 3:42    Tēma: 1Gs tiek pārbūvēts uz 1Gst Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Čau visiem,kas ar to ir saskāries.viss ir ok,izņemot to,ka panelī nerāda turbo spiedienu un eiropas ātrumkārba mazliet jāpielāgo amerikāņu motoram...ir kāds znatoks,kas tam ir gājis caur?!
Uz sākumu
Uz augšu
JanZi Vīrietis
īpašnieks

1994 Eclipse 2.0

Atbildes: 1170
AtbildētAtbilde saņemta: 20.07.2015 4:08    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Saskāries esmu, bet īsti nav saprotams jautājums.
Ātrumkārba noteikti derēs, ja vien jaunais motors ir ar tikpat spararata skrūvēm kā vecais.
Katrā ziņā ir nianses uz sprauslu vadību u.c. elektroniski nieki.

DSM Eclipse 1G `94 Limited Edition
Friends - don't let friends drive stock!
Uz sākumu
Uz augšu
Dj_Bored Vīrietis
īpašnieks

1992 Eclipse 2.0 Turbo

Atbildes: 928
AtbildētAtbilde saņemta: 21.07.2015 9:22    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Arī īsti nesapratu, tiek pārbūvēts netubo dzinējs uz turbo, vai mainīts dzinējs uz turbo, un iekrāmēts neturbo bundžā? No pieredzes, kad man iekrāmēja, tad man kurvis neturēja, un attiecīgi slīdēja sajūgs, protams ka kārba vēl stāvēja no neturbo dzinēja. Un nezinu bet man tas spidometrā rādītājs nav un nemaz nav vajadzīgs, jo ir atsevišķs pielikts :)

PS.
Neturbo kārbai būs lielāki apgriezieni pie mazāka ātruma, kas būs neekonimiski ja domā braukt ikdienā ar šo auto ;)
Uz sākumu
Uz augšu
Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:   
Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> Everything about everything Visi laiki norādīti GMT + 2 stundas
Lapa 1 no 1

Pāriet uz:  
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam
Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā