|
|
|
|
|
|
|
Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu |
Autors |
Ziņojums |
incis77  Viesis
|
Atbilde saņemta: 31.12.2012 12:48 Tēma: Problēma! nav spiediena degvielas sūknim carismai 1,9tdi |
|
|
Palīgā! nezinu ko vairs iesākt! man ir carisma 96g. 1,9tdi. problēma ir ar degvielas sūkni. iepriekšējais saimnieks motoru bija nodzinis līdz beidzamajam.Es tagad nomainīju motoru un turbīnu ieliku no volvo v40 jo viņiem stāv vienādi Reno motoriņi.un uzliku elektrisko LUKAS sūkni,bet nevaru dabūt spiedienu. visi trīs štekeri atpas itkā strāva pienāk bet liekas ka tas sūknis griežas pa tukšo. to sūkni var pat ar roku viegli iegriezt. degvielu sūknis iesūc un pa abratku aiziet atpakaļ bet uz sprauslām nekas neaiziet. nezinu vai tā jābūt. nezinu varbūt Lukasu jāslēdz pie kāda kompja lai kādu vārstiņu atvērtu lai dabūtu spiedienu.agrāk bija virsū mehāniskais sūknis kurš tik viegli nemaz negriezās.varbūt kaut kur ir kāds paslēpts releijs kas nedod signālu sūknim? karoče esmu izmisumā! LŪDZU palīdziet!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
|
|
|
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā
|