|
|
|
|
|
|
|
Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu |
Autors |
Ziņojums |
Brabars  Viesis
|
Atbilde saņemta: 19.07.2015 3:42 Tēma: 1Gs tiek pārbūvēts uz 1Gst |
|
|
Čau visiem,kas ar to ir saskāries.viss ir ok,izņemot to,ka panelī nerāda turbo spiedienu un eiropas ātrumkārba mazliet jāpielāgo amerikāņu motoram...ir kāds znatoks,kas tam ir gājis caur?!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
JanZi 
īpašnieks
 1994 Eclipse 2.0
Atbildes: 1170 |
Atbilde saņemta: 20.07.2015 4:08 Tēma: |
|
|
Saskāries esmu, bet īsti nav saprotams jautājums.
Ātrumkārba noteikti derēs, ja vien jaunais motors ir ar tikpat spararata skrūvēm kā vecais.
Katrā ziņā ir nianses uz sprauslu vadību u.c. elektroniski nieki. _________________
DSM Eclipse 1G `94 Limited Edition
Friends - don't let friends drive stock!
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Dj_Bored 
īpašnieks
 1992 Eclipse 2.0 Turbo
Atbildes: 928 |
Atbilde saņemta: 21.07.2015 9:22 Tēma: |
|
|
Arī īsti nesapratu, tiek pārbūvēts netubo dzinējs uz turbo, vai mainīts dzinējs uz turbo, un iekrāmēts neturbo bundžā? No pieredzes, kad man iekrāmēja, tad man kurvis neturēja, un attiecīgi slīdēja sajūgs, protams ka kārba vēl stāvēja no neturbo dzinēja. Un nezinu bet man tas spidometrā rādītājs nav un nemaz nav vajadzīgs, jo ir atsevišķs pielikts
PS.
Neturbo kārbai būs lielāki apgriezieni pie mazāka ātruma, kas būs neekonimiski ja domā braukt ikdienā ar šo auto  _________________ Mitsubishi Galant 89' GTI - Sold
Mitsubishi Eclipse 1G NonTurbo 92' [Rebuilted To GST]-Sold (Ported out)
Volvo S60 D5 - In Use (daily)
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
|
|
|
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā
|