|
|
|
|
|
|
|
Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu |
Autors |
Ziņojums |
Berns  Viesis
|
Atbilde saņemta: 24.12.2011 16:57 Tēma: Probleema ar elektribu... |
|
|
Sveicinati.
Meginashu izstastiit jums kas man sanaacis par prikolu ar elektriibu un ceru ka kadam buus kads variants vai ieteikums kaa sho prikolu noveerst.
Taatad viss saakaas ar to,ka generators kaartiigi nelaadeja. Kad tika ieslegtas gaismas un darbojaas neitralajaa genis ladeja 12v protams, kad iedeva gridaa tad ladeja normali.
Aizvedu autinu pie autoelektriki, shamejais konstateja ka generatora oglitem kirdik. Tatad noperku visu to priboru ar visam oglitem, aiznesu pie meistara, shamejs visu saliek kopa uzliek atpakal generatoru un kipa viss ok ladejot 14v arii tad kad viss iesleegts..
Tacu vakar sakaas iistie prikoli, braucu majaas, araa tumsš, un pamanu prikolu, ka ar elektriibu notiek kaut kas diivains, kameer es dodu gaazi, panelii visas gaismas ir blaavas, tada sajuta ka vinsh atkal dod iekshaa tikai 12v bet tikko atlaizu gaazes pedali, bet atstajot robaa taa uzreiz visas lampas iedegaas normali un ladee 14v, tikko piespiezu gazes pedali taa atkal lampas nodziest. Kaa tas ir siespejams????
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Alex  Viesis
|
Atbilde saņemta: 24.12.2011 23:20 Tēma: |
|
|
Un kā ir ar pašu aķi? Nav tā ka viņs ir aizvēsturisks un vienkārši neuzlādējās normāli?
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
RL  Viesis
|
Atbilde saņemta: 25.12.2011 8:56 Tēma: |
|
|
Lai cik tas neskistu mulkigi, man bija tas pats. tikai es nomainiju uz citu generatoru, jo manejais nospraga.
Es liktu uz generatora stravas lidzinataju(lai ka ari vinu sauktu)
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Berns  Viesis
|
Atbilde saņemta: 25.12.2011 13:09 Tēma: |
|
|
Alex rakstīja: | Un kā ir ar pašu aķi? Nav tā ka viņs ir aizvēsturisks un vienkārši neuzlādējās normāli?  |
Akim ir tikai 3 meeneshi, domaju ka vinam jabut labaa stavoklii..
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
Berns  Viesis
|
Atbilde saņemta: 25.12.2011 13:10 Tēma: |
|
|
RL rakstīja: | Lai cik tas neskistu mulkigi, man bija tas pats. tikai es nomainiju uz citu generatoru, jo manejais nospraga.
Es liktu uz generatora stravas lidzinataju(lai ka ari vinu sauktu) |
Jataustaas, kas tas par prikolu. Japamegina uz diagnostiku aizvest.
|
|
Uz sākumu Uz augšu |
|
 |
|
|
|
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā
|