LOGO LOGO
   Sākums    Forums    Jaunumi    Lejupielādes    Saites
Mitsubishi Eclipse Cross
 MeklētMeklēt

Probleema ar elektribu...

Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> Everything about everything
Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu  
Autors Ziņojums
Berns Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 24.12.2011 16:57    Tēma: Probleema ar elektribu... Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Sveicinati.
Meginashu izstastiit jums kas man sanaacis par prikolu ar elektriibu un ceru ka kadam buus kads variants vai ieteikums kaa sho prikolu noveerst.
Taatad viss saakaas ar to,ka generators kaartiigi nelaadeja. Kad tika ieslegtas gaismas un darbojaas neitralajaa genis ladeja 12v protams, kad iedeva gridaa tad ladeja normali.
Aizvedu autinu pie autoelektriki, shamejais konstateja ka generatora oglitem kirdik. Tatad noperku visu to priboru ar visam oglitem, aiznesu pie meistara, shamejs visu saliek kopa uzliek atpakal generatoru un kipa viss ok ladejot 14v arii tad kad viss iesleegts..
Tacu vakar sakaas iistie prikoli, braucu majaas, araa tumsš, un pamanu prikolu, ka ar elektriibu notiek kaut kas diivains, kameer es dodu gaazi, panelii visas gaismas ir blaavas, tada sajuta ka vinsh atkal dod iekshaa tikai 12v bet tikko atlaizu gaazes pedali, bet atstajot robaa taa uzreiz visas lampas iedegaas normali un ladee 14v, tikko piespiezu gazes pedali taa atkal lampas nodziest. Kaa tas ir siespejams????
Uz sākumu
Uz augšu
Alex Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 24.12.2011 23:20    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Un kā ir ar pašu aķi? Nav tā ka viņs ir aizvēsturisks un vienkārši neuzlādējās normāli? :<
Uz sākumu
Uz augšu
RL Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 25.12.2011 8:56    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Lai cik tas neskistu mulkigi, man bija tas pats. tikai es nomainiju uz citu generatoru, jo manejais nospraga.

Es liktu uz generatora stravas lidzinataju(lai ka ari vinu sauktu)
Uz sākumu
Uz augšu
Berns Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 25.12.2011 13:09    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

Alex rakstīja:
Un kā ir ar pašu aķi? Nav tā ka viņs ir aizvēsturisks un vienkārši neuzlādējās normāli? :<

Akim ir tikai 3 meeneshi, domaju ka vinam jabut labaa stavoklii..
Uz sākumu
Uz augšu
Berns Nav norādīts
Viesis

AtbildētAtbilde saņemta: 25.12.2011 13:10    Tēma: Atbildēt uz tēmu Atbildēt citējot

RL rakstīja:
Lai cik tas neskistu mulkigi, man bija tas pats. tikai es nomainiju uz citu generatoru, jo manejais nospraga.

Es liktu uz generatora stravas lidzinataju(lai ka ari vinu sauktu)

Jataustaas, kas tas par prikolu. Japamegina uz diagnostiku aizvest.
Uz sākumu
Uz augšu
Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:   
Izveidot jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu   printer-friendly view    www.mitsubishiclub.lv Foruma Saturs -> Everything about everything Visi laiki norādīti GMT + 2 stundas
Lapa 1 no 1

Pāriet uz:  
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam
Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā
Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā